serija Potraga za Nemom

Serija Potraga za Nemom navodno se trenutno razvija, a trebala bi se prikazivati na steraming servisu Disney+. Od svoje premijere u 2003. godini, Potraga za Nemom bio je jedan od najomiljenijih Pixarovih filmova. Radnja prati Marlina (glas mu daje Albert Brooks), ribu klauna, koji se zaputi u potragu za svojim sinom Nemom (glas mu daje Alexander Gould), nakon što ga skupina ronilaca „otme“. U njegovoj potrazi pridruži mu se i zaboravljiva plava riba Dora (glas joj daje Ellen DeGeneres).

Nakon što je pomogla Marlinu u potrazi za Nemom, Dora je postala naslovni liku u nastavku. Riječ je, naravno, o filmu Potraga za Dorom koji je izašao 2016. godine. Dok su u Potrazi za Nemom razdvojeni, u ovom filmu, Marlin i Nemo su skupa, ali se razdvoje od Dore. U priči koja je donekle slična originalu, Marlin i Nemo idu u potragu za Dorom koja otkriva istinu o tome odakle je došla te što joj se dogodilo s roditeljima.

Up spin-off serija

A nakon uspješnog filmskog nastavaka, prema tvrdnjama izvora iz Pixara, taj studio se odlučio razvijati novi originalni sadržaj u obliku serija. Jedna od tih serija bila bi upravo spin-off filma Potraga za Nemom. Uz to, Nebesa (Up) iz 2009. već su dobila svoju spin-off seriju pod nazivom Dug Days.

S obzirom da je serija Potraga za Nemom zasad tek nepotvrđeno hollywoodsko šuškanje, detalji potencijalne radnje nisu poznati. No s obzirom kako nam je Potraga za Nemom pokazala da je Nemo krenuo u školu, serija bi mogla pratiti njega i prijatelje iz škole u njihovim avanturama. Osim toga, i odnos Dore i Marlina je dovoljno zanimljiv da se serija vrti oko njih. Tako bi možda i Dora mogla biti središte serije, baš kao što je bila i u filmskom nastavku iz 2016. godine.

Naše ostale filmske vijesti možeš pronaći ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights