Disney+ dolazi u Hrvatsku

Disney+ dolazi u Hrvatsku što znači kako ćemo uskoro dobiti pristup velikom broju kvalitetnih sadržaja. Na ovoj streaming platformi nalaze se filmovi i serije Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica!

Disney Plus u Hrvatsku stiže ovog ljeta, a osim ovdje, doći će i u 42 nove zemlje u Europi, Africi te Bliskom Istoku. Navedena vijest službeno je potvrđena iz tvrtke The Walt Disney Company.

Ova streaming platforma uključuje i naslove poput Simpsona te mnoge druge, a na odabranim međunarodnim tržištima uključuje i novi brand zabavnog sadržaja Star.

Disney Plus usluga nudi streaming bez reklama, a njihova kolekcija originalnih sadržaja konstantno raste. Pogotovo sa stvaranjem novih Marvel i Star Wars sadržaja. Tu su još i dugometražni filmovi, dokumentarni filmovi, akcijske i animirane serije te sadržaji kraćih formata.

Ali osim najnovijih izdanja studija Walt Disney, ova platforma daje pristup dugoj Disneyevoj povijesti filmskih i televizijskih naslova. Uz to, kroz Star se nude i najnovija izdanja produkcije 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures i još mnogo toga.

Uz Hrvatsku, Disney+ će se od ovoga ljeta proširiti i na dio susjednih zemalja. Riječ je o Albaniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori, Srbiji te Kosovu.

Naše ostale vijesti pročitajte OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights