Madame Web Dakota Johnson

Dakota Johnson ušla je u pregovore sa Sonyjem kako bi glumila Madame Web. Riječ je o vidovitom liku koji se prvi put pojavio u Spider-Manu 1980. godine. Madame Web, punim imenom Cassandra Webb, obično je prikazivana kao starija i slijepa žena koja je zbog svojeg otežanog disanja i micanja, spojena na sustav za održavanje života koji nalikuje paukovoj mreži.

S obzirom na to, izbor Dakote Johnson se u najmanju ruku čini zanimljiv. Glumica je cijelu priču praktički i potvrdila kada je na svom Instagramu objavila priču u kojoj se na crnom ekranu vidi emotikon paukove mreže.

No nije poznato koju i kakvu točno verziju ovog lika Sony sprema. Ono što se zna je kako će film režirati SJ Clarkson. Na scenariju će raditi Matt Sazama i Burk Sharpless. Riječ je o dvojcu koji je radio i na Sonyjevom Morbiusu koji još uvijek nije izašao.

Inače, Dakota Johnson je dobila mnoge pohvale za svoje posljednje uloge u filmovima kao što su The Lost Daughter, Cha Cha Real Smooth i Am I OK? Stoga će pogotovo biti zanimljivo kako će je Sony zamislio prikazati lik Madame Web. Zasigurno ne kao staricu koja gotovo stalno leži u krevetu.

Naše ostale vijesti pročitaj OVDJE.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights