Topher Grace sažeo je cijeli Star Wars serijal u jedan petominutni trailer.

Glumac Topher Grace, najpoznatiji po ulozi Erica Formana u seriji Lude sedamdesete (That ’70s Show) već je imao slične projekte. Grace kaže da mu je montaža postala hobi te je tako nakon što je završio sa snimanjem filma BlacKkKlansman odlučio skratiti cijelu Hobbit trilogiju Petera Jacksona koja traje 7 i pol sati u jedan film od 2 sata. Grace već ima iskustva s montiranjem Star Wars filmova jer je prije nekoliko godina skratio cijelu prequel trilogiju u jedan film od 85 minuta.

Scena iz Ludih sedamdesetih

Ovoga puta Grace je s prijateljem Jeffom Yorkesom svoj neobičan hobi odlučio iskoristiti da svih 10 Star Wars filmova sažme u jedan trailer od samo 5 minuta. U traileru pod nazivom Star Wars: Always je na koliko-toliko koherentan način ukratko prikazana radnja iz originalne i prequel trilogije te 4 nova Disney filma. S obzirom na to da je u 5 minuta trebalo prikazati preko 40 godina filmova, dosta važnih stvari je izbačeno ali bez obzira na to ovo je i dalje jako zabavan prikaz povijesti najpoznatije filmske franšize svih vremena.

Star Wars često je referiran u Ludim sedamdesetima.

Zanimljiva je činjenica da je lik kojega je Topher Grace tumačio u Ludim sedamdesetima – Eric Forman opsjednut Star Warsom i ta kultna filmska saga često se spominje u seriji.

Za kraj mala napomena, Star Wars: Always sadrži spoilere za Star Wars filmove ali ako ih dosad još niste pogledali onda vas ovaj trailer vjerojatno ni ne zanima.

Ostale filmske vijesti možete pročitati ovdje.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights