Chris Hemsworth Pobješnjeli Max Furiosa

Prema posljednjim izvještajima, Chris Hemsworth bit će negativac u filmu Pobješnjeli Max: Furiosa. Isti izvor koji je ovo podijelio s javnošću, naveo je i kako će se njegov lik zvati Dr. Dementus. Ovo se poklapa s informacijama koje su dosad bile dostupne o filmu.

Naime, znamo da je bio upućen casting poziv za ulogu Dementusa. Navedeni lik opisan je kao „zapanjujuće zgodan“ i sa „anđeoskim licem“ te je u 30-im ili 40-im godinama. Sve navedeno zvuči kao nešto u što bi se Hemswortha dalo lako uklopiti. Dr. Dementus sigurno će imati i koji ožiljak i pokoji metalni dio tijela jer ipak se radi o svijetu pobješnjelog Maxa.

Ovaj film trebao bi biti prequel uspješnom „Pobješnjeli Max: Divlja cesta“. A kao što se iz naslova da naslutiti, radnja će se vrtjeti oko Furiose koju je glumila Charlize Theron. No s obzirom na to da radnja Furiose prethodi Divljoj cesti, glavnu junakinju tumačit će mlađa glumica, Anya Taylor-Joy.

Redatelj George Miller dodao je kako se radnja Divlje ceste odvijala tijekom tri dana i dvije noće, dok će kod Furiose biti riječ o mnogo godina. U konačnici, možemo reći kako je većina radnje još obavijena velom tajne. No svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će se Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth snaći u svijetu koji donosi „Pobješnjeli Max: Furiosa“.

Naše ostale filmske vijesti pročitaj ovdje.

+ ranije objave

Filmofil i ljubitelj stripova od malih nogu. Novinar s višegodišnjim iskustvom, voditelj emisije A sada film na Radiju Delta Metković te autor znanstvenih radova o pop kulturi, Hollywoodu i X-men filmovima.

Verified by MonsterInsights