Batman

Potraga za novim Bruceom Wayneom počela je čim je Ben Affleck objavio kako neće glumiti u nadolazećem filmu Matta Reevesa – „The Batman“. Jedan od glavnih kandidata za novog člana obitelji Wayne zasigurno je Armie Hammer. Podsjećamo da je Hammer već trebao glumiti ovog najpoznatijeg DC-jevog lika u filmu Georgea Millera „Justice League“ koji je trebao izaći 2007. godine. Na žalost, Millerovu imaginaciju Batmana i ostatka društva nećemo nikada vidjeti na velikome platnu.

Ipak, izgleda da Armie Hammer nema dovoljnu količinu sreće da konačno prošeta ulicama Gothama. Naime, on je za  YahooMovies UK izjavio da ga nitko, tko radi na novom filmu, nije nikada kontaktirao. Time je demantirao navode određenih medija da je u završnim pregovorima za ulogu Batmana. Također, jedan od poznatijih Hollywoodskih insidera, Umberto Gonzalez,  na svom se Twitteru nadovezao na ovu vijest te objavio da je iz svojih izvora čuo da za spomenutu ulogu traže vrlo mladog glumca dok Hammer ima 32 godine.

Čini se da će Armie Hammer trebati tražiti treću sreću kako bi postao Bruce Wayne. Tko zna, možda će za dvadesetak godina tražiti malo starijeg Batmana (npr. ako će raditi na ekranizaciji Batman Beyonda) pa će Hammer iz trećeg pokušaja uspjeti postati najpoznatiji (super)junak na svijetu.

Naše ostale filmske vijesti pročitajte ovdje.

+ ranije objave

Magistar politologije. Zaljubljenik u filmove od kada sam prvi puta upoznao Donnieja Darka i Keysera Sozea. Obožavatelj psiholoških trilera i opusa Denisa Villeneuevea.

Verified by MonsterInsights