Apple Studios je dao najveću ponudu za nadolazeći film o utrkama Formule 1.

Film će režirati Joseph Kosinski koji iza sebe ima filmove TRON: Legacy, Oblivion, Only the Brave i Top Gun: Maverick koji upravo gledamo u kinima i koji je po mnogima najbolji film godine. Kosinski će i producirati film uz poznatoga producenta akcijskih filmova Jerryja Bruckheimera ali i sedmerostrukog F1 prvaka Lewisa Hamiltona.

U glavnoj ulozi je Brad Pitt koji glumi vozača koji izlazi iz mirovine kako bi se zajedno sa mladim početnikom natjecao protiv titana ovog trkačkog sporta.

Iako film producira Apple, film će 30 ili čak 60 dana igrati ekskluzivno u kinima nakon čega bi počeo streamati na Apple TV+ platformi.

Apple je producirao i CODA čime su postali prva streaming platforma s Oscarom za najbolji film, za desetak dana izlazi njihov Cha Cha Real Smooth koji je osvojio glavnu nagradu na Sundance festivalu, a produciraju i Scorseseove Killers of the Flower Moon i biopic o bendu Grateful Dead.

+ ranije objave

Magistar ekonomije. Ljubitelj rock glazbe i veliki filmofil koji gleda barem 4 filma tjedno. Koje filmove gledam i kada ih gledam možete pratiti na mojem Letterboxd profilu.

Verified by MonsterInsights